domingo, 25 de marzo de 2012

Divina despedida de Soltera

Nunca lo diríais, pero este fin de semana he sido la reportera más dicharachera (y con menos bagaje cultural) de toda Barcelona!!!
 Mis divi-compis del cole me prepararon una súper despedida de soltera hecha a medida (si si fue larguíssssima jeje). Bien tempranito, ya en el tren de camino a Bcn me vistieron de esta guisa:



Y me dieron todas las instrucciones para empezar mi día como reportera / guía turística. Tenía que hacer una foto de grupo en cada monumento o sitio donde me indicaran y hacer la explicación cultural de cada cosa con paraguas incluido (dejémoslo en que mi cabeza no almacena información de este tipo), así que como podéis imaginar fui una guía patética!!! Más bien, la que aprendió cosas fui yo. El PEBETER no lo voy a olvidar nuuuuunca!

Además durante el día tenía que hacer foto de una lista de 10 objetivos diferentes. ¿Queréis chafardear un poquito más? ¡Pues ahí va!...




"Estem a Plaça Catalunya, punt de partida de la nostra ruta. Aquí continua el nostre reportatge “pre-boda”, després de la foto al tren. Recorda, una petita explicació turística i a continuació, la foto. Hem de sortir tots nosaltres amb l’autobús turític... preparats, a punt, Lluííííííííis!!!



Davant teu el monument de la Sagrada Família. Posa’t l’armilla, la gorra, treu el paraigües i endavant amb l’explicació. Aquesta vegada a la fotografia de grup també ha de sortir algun xinès o xinesa (també serveix japonès o japonesa...jejeje) juntament amb nosaltres i, per suposat, la Sagrada Família com a fons. Ja pots convèncer a algú que vegis pels voltants...



Aquí tens l’estadi de futbol del F.C. Barcelona, el Camp Nou. Ja sabem que no ets gaire “futbolera” però alguna cosa ha d’explicar-nos la guia... Col·loca’ns ben posadets per poder sortir tots nosaltres amb algun escut del Barça.




Totes aquestes vistes que tenim aquí davant, pertanyen a Montjuïc. Què més pots explicar-nos? Nosaltres el que et podem dir és que en aquest punt del nostre reportatge “pre-boda” has de fer tres fotografies diferents:
1.   Foto panoràmica on sortim tots nosaltres divertits
2.   Tria algú que es punxi amb la Torre Calatrava (Telefònica)
3.   Col·loca a tots aquells que vulguis per tal que puguin “aguantar” el pebeter mentre fas la foto


Quina ganaaaaaa!!! Hem triat aquest restaurant per parar a dinar... et sembla bé?! Què saps sobre aquest restaurant?
Ara ja pots fer-nos la foto corresponent. Et deixem triar el moment idoni per fer-nos la fotografia de grup. És molt important que quedi constància a la foto el tipus de restaurant, el menjar, la distribució, etc. A més, has de sortir amb tots nosaltres però no pots fer servir cap estri, és a dir, mètode tradicional: demana-li a algú...jejeje!!


Aquest edifici on hem parat és el Maremàgnum. Aquí segur que també ens pots posar al dia com bona guia que ets. Guarneix-te com tu ja saps i endavant...
La fotografia de grup consta de tres moments diferents:
1.Ens has de col·locar estratègicament a dins de la boca de la balena de l’Aquàrium, tenint present que també has de sortir tu a la fotografia. (ya no se puede entrar aquí, tuvimos que reemplazar la foto).
2. Una visita a Barcelona sense una foto del mar, no està complerta. Tria el lloc que més t’agradi per fer-nos una foto on es vegi el mar.
3. Hem d’entrar al Maremàgnum, tria la botiga que més t’agradi i fes-nos una bonica foto.




              
Estem al barri del Born. Però bé, això, com bona guia que ets ja ho sabràs, oi?! Sabem de la teva devoció pels “cup-cakes” i ens han explicat que saps de l’existència d’una botiga per aquí a prop que en tenen... Porta’ns fins allà i fes-nos una foto amb les delicioses magdalenes.





Aquí tenim la Catedral de Barcelona. Què ens pots explicar sobre aquesta construcció gòtica iniciada el segle XIII? Quan hagis acabat la teva improvisada explicació, busca un lloc estratègic on, a més de tots nosaltres i la Catedral, surti a la fotografia algun espectacle de carrer (mims, músics, etc.).



Estem situats a la Plaça Sant Jaume i, a banda i banda, tenim l’Ajuntament i la Generalitat. Parla, parla sobre tot això que podem observar al nostre voltant i la foto de grup ha de ser amb un guàrdia, mosso d’esquadra, etc. juntament amb la façana d’aquests edificis.




Per acabar amb el nostre reportatge “pre-boda” hem decidit portar-te fins a Canaletes. Aquest punt de Barcelona no el podíem obviar; què ens pots explicar Estefania?.
La fotografia que a continuació ens faràs ha de ser la més especial de tot el recorregut. Només et demanem que sortim tots nosaltres col·locats artísticament al costat d’una de les emblemàtiques fonts de Canaletes. Recorda, aquesta no ha de ser una fotografia qualsevol... 




Hay que decir que conseguí la foto de cada una de las cosas de mi lista de 10 objetivos, pero la que me hizo más gracia de todas fue esta...


Primero, que pensaba que era no difícil no, dificilísimo encontrarme con una pareja de novios por la calle. Pero cuando se dejaron amablemente hacer la foto con nosotros y la novia me cedió su ramo sentí un noseque queseyo ¡que casi me pongo a llorar! ¡Ai madre míaaaaaa que en un mes y poquitín la que se vestirá de blanco seré yo!

Pasé un día estupendo al lado de mis divinas y mi divino, a pesar de que me faltaron algunas (que debo poner sea como sea con photoshop en las fotos de grupo ya que forma parte de la prueba) ¡y me lo pasé muuy muuuy bien! Así que desde aquí mando un beso enorme para todos y os doy las gracias por hacer del día de ayer un día muy especial!!! <3



Nadie pasa de esta esquina
aquí mandan las divinas
porque somos gasolina
¡¡¡gasolina de verdad!!!

¡GRACIAS!




3 comentarios:

  1. Fany el panchito no tiene desperdicio!!! Jajaja. Vaya dia mas intenso no??? Ahora nos tendrás que llevar a nosotros y explicarnos todo lo que has aprendido!!! Muakkkk!!!

    ResponderEliminar
  2. jajajajajaa el panchito es lo más!!!! Bueno, bueno ya veremos! Que ya te digo que yo no suelo retener ese tipo de información, si acaso te llevo de ruta de tienda que eso si que se me queda jujuju

    ResponderEliminar
  3. jajajajajaja!!!!!!!!muak

    ResponderEliminar